CritGamer

Vicces és kevésbé vicces, okos de néha oktalan, kritikus bár néha tetszetős blog, megjelent és még nem megjelent játékokról illetve azokat övező kisebb nagyobb tárgyakról, vagy ezeket könnyebbé tévő tech cuccokról, azoknak akik érdekeltek a játékvilágban de azon kívülre is látnak.

Óra

Friss topikok

  • NeverCountry: @HarkaiÁltIsk: Köszi :) a steam télleg nem a legjobb platform a játékvilághoz de van és müxik nagj... (2011.07.03. 10:25) Steam új rendszerekre

Steam új rendszerekre

2011.05.09. 19:20 NeverCountry

Valve betör a mobilpiacra nade nem egy valve telefonnal (bár szerintem a többség ennek is örülne) hanem a steam mobilos applikációjával amin kersztül majd mobilon megvehetjük a játékokat és valszleg olyan szintre is elfog jutni ez a dolog hogy mobilra is elkezd fejleszteni a csapat 1-2 több játékot... lehet hogy sokak álmát váltják valóra. Az app iOS-re és Androidra fog elkészülni első menetben azán majd kitudja... ti örülnétek egy ilyen appnak?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://critgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr342890906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HarkaiÁltIsk 2011.07.03. 10:22:43

Heló! Klassz a blogod! Ettől a Steam-témától viszont sok hajszálam megőszült már. Ez valami borzalom. Használom én is, de akaratomon kívül. Elég sok játékot megveszek, persze csak ha már a max. 2000Ft-os budget kategóriába kerülnek. Ezek közt is egyre több az, aminek a használatához a Steam elkerülhetetlen. Most is így jártam: Kane & Lynch 2 1400 Ft-ért TESCO-ban LV software kiadás. Ennyit megér egy kis hétvégi lövölde. Először csak a szerverek elfoglaltsága miatt nem települt. Aztán a kódomba kötött bele. Utána valami istentelen eretnek hibaüzenettel dobott ki. Hosszas kálvária után sikerült csak telepíteni a játékot. Ugyanígy jártam a King Artur-ral, a Zeno Clash-el, és még sorolhatnám. Ezek pedig Gamestar mellékletek voltak. Értem én hogy kéne valamit tenni a másolások ellen, de ha már veszem a fáradságot hogy a havi fizum egy részét a szórakoztatás ezen iparágának szolgálatába állítom, akkor ne szopassanak már! Persze vannak akik annyira lusták, hogy mobilon akarnak játékot venni. Az hogy eredeti játékot vesznek, az dicséretes dolog, na de azért a dobozos életérzés a polcon... az az igazi. Ráadásul azt feltételezik hogy mindenkinek bika net döbörög a gépén. Én falusi vagyok, hűha, nem születhet mindenki a városban. Errefelé az 5mb/sec az álmok netovábbja. Ezen töltögetni, Steam-ezni agyrém. Igen sajnálom hogy a játékterjesztés egyre inkább az ilyen Steam-es irányba tolódik el. Nem annyira jó dolog ez. Megbízhatatlan, megfoghatatlan, lassú, körülményes. Még mindig egyszerűbb megvenni valamit lemezen, telepíteni, és csokinyuszi.
A bloghoz további sok sikert, csak így tovább!
Az erő legyen veled!

NeverCountry · http://critgamer.blog.hu 2011.07.03. 10:25:49

@HarkaiÁltIsk: Köszi :) a steam télleg nem a legjobb platform a játékvilághoz de van és müxik nagjyából. ez alényeg.
süti beállítások módosítása