CritGamer

Vicces és kevésbé vicces, okos de néha oktalan, kritikus bár néha tetszetős blog, megjelent és még nem megjelent játékokról illetve azokat övező kisebb nagyobb tárgyakról, vagy ezeket könnyebbé tévő tech cuccokról, azoknak akik érdekeltek a játékvilágban de azon kívülre is látnak.

Óra

Friss topikok

  • NeverCountry: @HarkaiÁltIsk: Köszi :) a steam télleg nem a legjobb platform a játékvilághoz de van és müxik nagj... (2011.07.03. 10:25) Steam új rendszerekre

Super Meat Boy

2011.05.06. 11:59 NeverCountry

2008 októberében ütötte fel a fejét egy játék (először csak Xboxra) ami kicsit márió de kicsit mégsem. Steamen beszerezhető a játék 13 euróért. Egy 2 diemnziós szórakoztató játékról beszélünk ahol egy bőrtelen vérző húscafattal kell falatmászni, ügyesen ugrálni, csúszkálni a falakon(ami néha leszakad ahogy hozzáérünk), anélkül hogy bedarálnának a nagyranőtt, eszeveszet sebességgel pörgő flexlapok, avagy hogy ne legyünk véres sült húscafat (A hangsúly a sülten van). Epic bossfight-ok vetnek véget a fejezeteknek aholis egyenesen előre kell futnunk és kikerülnünk az elején ismertetett akadályokat megfűszerezve azzal hogy egy gonosz karakter fut mögöttünk egy robottal aminek az elején egy giantikus fűrész van. Kis valamiket kell gyűjteni a pályákon ami néha eléggé elérhetetlen helyen van a pályán. ezekből később karaktereket unlockolhatunk ahogy a kép is mutatja.

 

Elég vicces hogy amikor lefele csúszunk egy falon otthagyjuk a véres hús és húslé elegyét alkotó valami vizenyös cuccot, vagy amikor éppen bedarál egy egy flex menetiránynak megfelelő irányban szórja szét az apró darabjainkat. Tegnap óta elérhető steamen keresztül egy level editor amit ingyen letölthetünk és használhatunk erre még több játékidőt adva ennek a néha eléggé idegtépő játéknak. Elég egyszerű irányítás jellemzi a játékot nyillakkal rohangálhatunk jobbra balra shift-el gyorsan futunk (hozzáteszem olyan gyorsan hogy ilyenkor is elhagyjuk a véres darabjainkat) space-el pedig ugrunk. Taktikás játék, gyenge idegzetű embereknek nem ajánljuk illetve 12 éven aluli olvasóink csak nagykorú felügyelete mellett játszanak vele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://critgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr742881970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása