CritGamer

Vicces és kevésbé vicces, okos de néha oktalan, kritikus bár néha tetszetős blog, megjelent és még nem megjelent játékokról illetve azokat övező kisebb nagyobb tárgyakról, vagy ezeket könnyebbé tévő tech cuccokról, azoknak akik érdekeltek a játékvilágban de azon kívülre is látnak.

Óra

Friss topikok

  • NeverCountry: @HarkaiÁltIsk: Köszi :) a steam télleg nem a legjobb platform a játékvilághoz de van és müxik nagj... (2011.07.03. 10:25) Steam új rendszerekre

Hogyan adjunk nevet a játékunknak.

2011.05.12. 10:20 NeverCountry

Tudom hogy nem sok olyan ember olvassa a blogot aki ilyennel foglalkozna de most megtudhatjuk hogyanis zajlik egy játék címének kitalálása... gondoltad volna hogy ennyi minden szempontot kell figyelembe venni? A GameFront összerakott 1 társasjáték szerű képet amin végigmenve megtaláljuk a játékunknak megfelelő címet. jó bogarászást! vigyázat óriáskép!!: )

http://www.pcdome.hu/gallery/news/20109.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://critgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr522897725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása