CritGamer

Vicces és kevésbé vicces, okos de néha oktalan, kritikus bár néha tetszetős blog, megjelent és még nem megjelent játékokról illetve azokat övező kisebb nagyobb tárgyakról, vagy ezeket könnyebbé tévő tech cuccokról, azoknak akik érdekeltek a játékvilágban de azon kívülre is látnak.

Óra

Friss topikok

  • NeverCountry: @HarkaiÁltIsk: Köszi :) a steam télleg nem a legjobb platform a játékvilághoz de van és müxik nagj... (2011.07.03. 10:25) Steam új rendszerekre

portal2 developer kit.

2011.05.12. 10:30 NeverCountry

Azthittem már kicsit lecsengett a portal2 mizéria de ugylátszik tévedtem. A valve bejelentette hogy a nagysikerü játékának, a készítők által is használt pályaszerkesztőt publikálta a nagy közönség felé. Steamen elérhető a kis aranyos természetesen ingyen, de aki mélyebben bele szeretne vágni a fejlesztők nyújtanak támogatást illetve fel lehet iratkozni hírlevelekre amik tippeket adnak a szerkesztéssel kapcsolatban. sok sikert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://critgamer.blog.hu/api/trackback/id/tr712897752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása